Verzending
Je pakket wordt direct verzendklaar gemaakt als uw bestelling op werkdagen voor 12.00 uur wordt geplaatst. We verzenden al onze pakketten met betrouwbare partners, en er kan bij ontvangst om een handtekening worden gevraagd. Indien je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de vervoerder een briefje achterlaten met informatie over hoe en waar je het pakket kunt ontvangen. Het kan ook zijn dat nog twee keer geprobeerd wordt je pakket af te leveren. Let op dat we een afleveradres niet meer kunnen veranderen zodra de bestelling is verzonden. Bovendien versturen we je pakket niet nog eens als je het niet in ontvangst hebt kunnen nemen.
 
Retourneren
Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je online aankoop, kun je de ongebruikte artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst (op eigen kosten). De artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd met hun labels nog bevestigd. Online bestellingen kunnen niet worden geretourneerd bij andere winkels. 
 
Indien je de bestelling wilt retourneren, vul dan het volledige retourformulier in dat je hebt ontvangen en bevestig het aan je pakket. Verzend het pakket naar het volgende adres:
 
Vlinder & Valentijn bv
Mark 42
4194 NN  METEREN
 
Let op: Vermeld altijd het ordernummer wanneer je iets naar ons retourneert.
 
Alle goederen worden bij ontvangst geïnspecteerd. Artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd met de labels nog bevestigd. Wanneer kledingstukken beschadigd zijn of anderszins in onacceptabele staat verkeren, worden ze weer naar je teruggestuurd. Binnen 5 dagen ontvang je een terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. We zijn niet verantwoordelijk voor kledingstukken die ten onrechte naar ons worden teruggestuurd. We raden je aan om gebruik te maken van een koerierdienst die je verzekert voor de waarde van de producten die je terugstuurt, of je een bewijs van verzending geeft.

Openingstijden

Online altijd geopend. Onze winkel in Rhenen is gesloten.