Brunette The Label The "ROSE OKAY" Crew Neck tee | Heather Grey -

€ 27,65

€ 39,50

The "ROSE OKAY" Crew Neck tee | Heather Grey This 100% cotton boyfriend tee is the perfect tee. Comfy and cute. Model is wearing an SM.

Bestel
Kleur Grey
Materiaal 100% cotton
merk-logo applicatie Ja

Verzending
Je pakket wordt binnen, indien besteld voor 16,00 uur op werkdagen, dezelfde dag aangeboden aan de bezorgdienst. Er kan bij ontvangst om een handtekening worden gevraagd. Indien je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de vervoerder een briefje achterlaten met informatie over hoe en waar je het pakket kunt afhalen. Het kan ook zijn dat hij/zij nog twee keer zal proberen om je pakket af te leveren. Let op dat we een afleveradres niet meer kunnen veranderen zodra de bestelling is verzonden. Bovendien versturen we je pakket niet nog eens als je het niet in ontvangst hebt kunnen nemen.

Retouren
Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je online aankoop, dan kun je de ongebruikte artikelen retourneren binnen 14 dagen na ontvangst (op eigen kosten). De artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd met hun labels nog bevestigd. Online bestellingen kunnen ook worden geretourneerd bij onze winkel in Rhenen (gratis). 
 
Indien je de bestelling wilt retourneren, vul dan het volledige retourformulier in dat je hebt ontvangen en bevestig het aan je pakket. Verzend het pakket naar het volgende adres:
 
Vlinder & Valentijn bv
Postbus 115
3910 AC RHENEN
Nederland
 
Let op: Vermeld altijd het ordernummer wanneer je iets naar ons retourneert.
 
Alle goederen worden bij ontvangst geïnspecteerd. Artikelen moeten onbeschadigd worden geretourneerd met de labels nog bevestigd. Wanneer kledingstukken beschadigd zijn of anderszins in onacceptabele staat verkeren, worden ze weer naar je teruggestuurd. Binnen 14 dagen ontvang je een terugbetaling voor de geretourneerde artikelen op de rekening die je hebt gebruikt voor de originele aankoop. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. We zijn niet verantwoordelijk voor kledingstukken die ten onrechte naar ons worden teruggestuurd. We raden je aan om gebruik te maken van een koerierdienst die je verzekert voor de waarde van de producten die je terugstuurt, of je een bewijs van verzending geeft.